SUNA ACUM
Unde ma operez de cataracta

Unde ma operez de cataracta

Centrul de Chirurgie oftalmologica Ama Optimex

Operatiile se desfasoara in sediul din str. Bihor, nr. 39, sector 1, Bucuresti, Romania(langa Gara de Nord si Spitalul Militar).

Clinica Ama Optimex

Consultatiile si controalele de dupa operatie se desfasoara in sediul din str. Toamnei nr. 54, sector 2, Bucuresti, Romania

Cum ajungi la noi
 

Dotarile clinicii

Pentru siguranta dumneavoastra, ambele sedii Ama Optimex sunt dotate cu un generator electric HIMOINSA Subaru. Pentru confortul dumneavoastra, Ama Optimex este singura clinica de oftalmologie din Romania dotata cu mese chirurgicale Brumaba.

Echipamentele din clinica noastra provin de la producatori consacrati in domeniu: Bausch&Lomb (SUA), Blanco (Germania), Brumaba (Germania), Carl Zeiss Meditech (Germania), Spacelabs (S.U.A), Getinge (Suedia), Tomey (Japonia), Melag (Germania), Nidek (Japonia), Alcon (S.U.A).

Dotari Clinica
 

Pentru operatia de cataracta, utilizam ultima generatie de facoemulsificator cu ultrasunete: Stellaris - Bausch & Lomb.

Prin Stellaris, compania Bausch&Lomb a reinventat operatia de cataracta, prin introducerea platformei MICS (microincision cataract surgery), adica operatie de cataracta cu microincize.

Avantajele operatiilor cu microincizie sunt:

  • traumatism minim;
  • reducerea riscurilor intraoperatorii;
  • protejarea corneei prin reducerea numarului de celule endoteliale pierdute in timpul operatiei;
  • recuperare rapida cu reintoarcerea pacientului la rutina zilnica in cel mai scurt timp.
Dotari Clinica
 

Medicii Ama Optimex

Echipa noastra de medici consulta si investigheaza peste 20000 de pacienti pe an, indiferent de varsta si conditia acestora. Totodata, in clinica Ama Optimex se efectueaza peste 3000 de interventii chirurgicale in fiecare an.

Medicii nostrii participa in fiecare an la cele mai importante congrese, cursuri de specializare si schimburi de experienta, atat in tara cat si peste hotare.

 
Vezi si restul echipei

Toate interventiile chirurgicale au loc in noul centru de chirurgie oftalmologica Ama Optimex din Bucuresti, sector 1, Str. Bihor, Nr. 39.

Operatia de cataracta este fara internare, dureaza aproximativ 7 minute, este cu anestezie locala si are rata de reusita de 99%.